top of page
 • En digital marknadsföringskalender är en planerings- och organiseringstjänst för marknadsföring som hjälper dig att få färdigt och planerat innehåll som dessutom tar hänsyn till olika högtider, branschhändelser och kampanjer.  Med marknadsföringskalender får du en färdig planering för marknadsföring som hjälper dig att vara träffsäker och kontinuerlig i din marknadsföring. 

   

  I kalendern får du allt innehåll du behöver för att skapa lyckade inlägg i era sociala kanaler (exempelvis hashtags, titel, texter, bilder m.m). Vi anpassar din digitala marknadsföringskalender efter dina behov. I samband med månadens sista inlägg går ut får du ett nytt kalenderförslag för nästkommande månad att godkänna. Har du synpunkter eller input så väver vi in detta i kommande kalendrar.

   
 • Ni kan avsluta prenumerationen när som helst, detta gör du under "mina sidor". Observera att ingen återbetalning sker för oanvända delar av din abonnemangsperiod. Avsluta er prenumeration senast 5 dagar innan nästkommande månad.

 • Att kickstarta er marknadsföring med oss är enkelt och okomplicerat. När ni har hittat det paket som känns rätt för er verksamhet, är det bara att följa dessa smidiga steg:
   

  1. Berätta för Oss: Fyll i ett kort frågeformulär om ert företag och skicka över er logotyp samt eventuellt annat grafiskt material. Detta hjälper oss att skapa innehåll som verkligen speglar er unika identitet.

  2. Första Utgåvan: Baseras på de information ni tillhandahåller, utformar vi ett skräddarsytt innehållsförslag för kommande månad, redo för er granskning och feedback.

  3. Efter Prova-På: När er introduktionsperiod är avslutad, övergår vi smidigt till det fullskaliga paket ni valt – inga avbrott, bara kontinuerlig och effektiv marknadsföring.

 • När provperioden är över övergår ni till det valda paketet och abonnemangsperioden. Om ni inte vill fortsätta använda vår tjänst efter provperioden, behöver ni avsluta er prenumeration innan provperioden är avslutad.

  Ni har möjlighet att uppgradera eller nedgradera tjänsten under bindningstiden. Ni kan avsluta prenumerationen när som helst genom att logga in på Mina sidor.

 • Vi är alltid öppna för förslag, kommentarer och ändringar. Det är viktigt för oss att ni är nöjda och att vår tjänst ger önskade resultat. Du kan alltid lägga ut eget innehåll parallellt med oss.

 • Nej! Vi arbetar som "skapare" på era konton, dvs att ni bjuder in oss som delägare i kontot. Era lösenord och användarkonton är fortsatt trygga hos er. Vi kan hjälpa er med detta om ni stöter på något problem med att bjuda in oss.

 • Vanligtvis sker månadsbetalningen genom kortbetalning, säkrad betalning genom Stripe. Önskar ni betala på faktura går det också bra, informera oss i såna fall.

Unanswered questions?

VANLIGA FRÅGOR

HÄR FÖR ATT UNDERLÄTTA! 

Här hittar du svaren på de frågor du kanske inte ens visste att du hade – och lite till!

bottom of page