top of page

ALLMÄNA VILLKOR

PRISER OCH BETALNING

Vår verksamhet och våra abonnemangstjänster kräver att du har ett giltigt organisationsnummer och är godkänd för F-skatt. Samtliga priser som publiceras är exklusive moms. Vi kommer att leverera digitala marknadsföringskalendrar varje månad under avtalsperioden.

 

Kunden samtycker vid teckning utav provperiod till att betala det angivna priset för prenumerationen av de digitala marknadsföringskalendrarna på månads- eller årsbasis. Om du som kund önskar säga upp ditt abonnemang kan du göra det när som helst under avtalsperioden. Uppsägningen träder i kraft vid slutet av den aktuella faktureringsperioden (minst 3 dagar). Kunden ansvarar för att meddela oss om uppsägningen i förväg. Inga återbetalningar görs för tidigare debiterade faktureringsperioder.

ANVÄNDNING AV TJÄNSTER

Ni behöver inte ge ut några lösenord till era konton. Vi arbetar som skapare på era konton, vilket innebär att ni bjuder in oss som samarbetare på kontot. Era lösenord och användarkonton är fortsatt trygga hos er. Kunden har endast rätt att använda kalendrarna för användning i sin egen verksamhet och har inte rätt att sälja, licensiera, publicera eller på annat sätt sprida kalendrarna eller dess material till tredje part. Kunden samtycker till att inte kopiera, modifiera eller på annat sätt skapa derivatverk baserade på kalendrarna eller dess material utan uttryckligt skriftligt tillstånd från företaget.

PROVPERIOD OCH UPPSÄGNING

Efter att provperioden avslutats, fortsätter tjänsten automatiskt med det abonnemangspaket ni valt och debiteras sedan månadsvis. Vill ni inte fortsätta er prenumeration efter provperiodens utgång, kan ni avbryta tjänsten via 'Mina sidor'. Notera att ni har tillgång till tjänsten fram till slutet av den pågående betalningsmånaden. Under bindningstiden har ni möjlighet att anpassa ert abonnemang efter behov, genom att uppgradera eller nedgradera tjänsten.

Info@libracreate.se

Lucas: 076 550 82 74

Isabel: 073 939 35 95

Unanswered questions?

Contact Us!

Postal address

Libracreate

Amandas Gård 11

414 83 

Gothenburg

 

INTEGRITETSPOLICY

Libracreate HB använder Wix.com-plattformen för att  hantera vår webbplats. Wix.com är ett internationellt företag med datacenter och servrar runt om i världen, inklusive USA. När vi behandlar dina personuppgifter genom vår webbplats, kan dessa uppgifter överföras till och lagras på servrar som ligger utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), där dataskyddslagarna kan skilja sig från de inom EES. 

För att säkerställa att dina personuppgifter fortfarande skyddas enligt EU:s dataskyddsstandarder har Wix vidtagit åtgärder såsom att ingå standardavtalsklausuler godkända av EU-kommissionen, vilket är ett sätt att säkerställa att dataskyddet upprätthålls vid internationella dataöverföringar. Libracreate HB följer även dessa riktlinjer och vidtar alla nödvändiga åtgärder för att garantera att dina personuppgifter hanteras säkert och i enlighet med denna integritetspolicy och gällande dataskyddslagar. Läs mer här!

Vi är engagerade i att skydda din integritet och att upprätthålla och förbättra säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter från obehörig åtkomst, förlust eller förstörelse. Om du har några frågor eller funderingar om hur dina personuppgifter hanteras, är du välkommen att kontakta oss.

bottom of page