top of page

Vi är ett engagerat team baserat i Göteborg med en gemensam målsättning: att underlätta för företag, terapeuter och kliniker med den digitala marknadsföringen.

Om oss

Vi som jobbar här

Lucas Säfverström

Grundare & Strategi ansvarig

076 550 82 74

Info@libracreate.se

Charles Eng

Isabel Lundkvist

Grundare & Marknadsföringsstrateg

073 939 35 95

info@libracreate.se

Doris "Dorran"

Direktör för pausunderhållning

Vill du fånga Doris uppmärksamhet?

Använd laserpekaren!

Vårt mål:

Underlätta din marknadsföring

Vi vill förenkla er digitala närvaro och göra det smidigt för er att kontinuerligt synas online, trots stressiga fullspäckade arbetsveckor. På Libracreate förstår vi de utmaningar som små och medelstora företag möter i den digitala världen. Att sticka ut i bruset och kontinuerligt engagera kunder kan kännas som en övermäktig uppgift, särskilt när varje minut räknas i företagandet och vardagspusslet.

Det är här vi kommer in i bilden. Våra färdiga marknadsföringspaket är utformade för att ge er allt ni behöver – från strategisk planering och innehållsproduktion till publicering och uppföljning. 

Tänk er friheten att kunna fokusera på ert företags kärnverksamhet medan vi sköter det digitala bruset. Inga fler försenade inlägg eller hastigt ihopslängt innehåll. Våra innehållskalendrar säkerställer att ni alltid är ett steg före, med regelbundna och relevanta inlägg som representerar ert varumärke på bästa möjliga sätt. 

Med våra handplockade innehålls kalendrar och skräddarsydda webblösningar ger vi dig verktygen att växa organiskt och konvertera nyfikenhet till återkommande kunder. Vår expertis inom digital marknadsföring är inriktad på att göra din online närvaro så bekymmersfri som möjligt.

 

Vi tar hand om de tekniska detaljerna och skapar engagerande innehåll som fångar din målgrupps uppmärksamhet, vilket gör det möjligt för dig att fokusera på det du gör bäst – att driva och utveckla ditt företag

Varje klick, varje visning och varje konversation är en möjlighet att fördjupa din kunds engagemang

Postadress

Libracreate

Amandas gård 11

414 83 Göteborg

Lägenhetskomplex med massa grönska
bottom of page